Cesionez dreptul de autor

În atenția producătorilor și distribuitorilor de cursuri și soft educațional, magazine educaționale, librării online.

Vând – cesionez dreptul de autor – proprietate intelectuală pentru toate produsele educaționale!

Detalii aici >

Cesionez drepturile de autor

PLATA PRIN CARD PLUXEE NU MAI ESTE OPERATIONALA DIN 27 IUNIE 2024!

Începând cu 3 Iulie vom fi în vacanță. Cât timp? Cât timp cât veți găsi acest anunț aici.

Magazinul se va închide la 31 dec. 2024!

Trimiteți un mesaj pentru a afla informații la zi.


Din cauza absurdităților sistemului fiscal nu doresc să mă înrolez în e-factura și voi încheia activitatea în acest an, probabil în decembrie.

Ofer spre vânzare materialele pe care le-am creat și care pot fi examinate la www.softedu.eu

În această pagină web găsiți descrieri exhaustive ale fiecărui produs, mostre ale exercițiilor folosite în cursuri, secvențe demonstrative din lecțiile video – recomand vizualizarea paginii web de pe un laptop.

Materialele oferite spre vânzare conțin: lecțiile video originale împreună cu fișierele de exerciții aflate în stadiul inițial, respectiv final, proiecte pentru studiu. Odată cu produsele în sine vând și drepturile de utilizare – revânzare a acestora, prin renunțarea la drepturile de autor.

Forma legală poate fi concesionarea drepturilor de autor / proprietate intelectuală, ceea ce înseamnă că dvs. le puteți comercializa, modifica, schimba conținut, logo sau date de identificare etc după cum doriți.

În secțiunea Contact, Prețuri din pagina de prezentare puteți examina listele de prețuri pentru achiziție individuală, la nivel de utilizator final, respectiv prețul actual pentru ceea ce numim licență de utilizare multiplă, pentru instituții care pot instala produsele pe un număr nelimitat de computere din cadrul aceleiași entități juridice. Vânzarea către persoane juridice este suspendată în acest moment, dar puteți face o estimare a viitoarelor vânzări ale acestor materiale.

Produsele educaționale se pretează programului Prima de carieră didactică! În acest moment produsele adresate posesorilor de card Pluxee din programul Prima de carieră didactică se vând în acest magazin.

Se poate discuta și despre vânzarea domeniului internet la care aceste produse educaționale sunt prezentate.

Nu pot emite factură către persoane juridice, doar către persoane fizice în acest moment, până în 31 decembrie 2024.